7 Petua Untuk Pemain Poker Texas Hold’em Limit Rendah

Texas Hold’em adalah poker Cadillac. Ini adalah variasi poker yang paling popular pada masa kita. Di semua bilik poker dalam talian atau langsung, anda boleh bermain Texas Hold’em.

Permainan ini senang dipelajari. Dan semua pemain pemula mega888 boleh menjadi poker Texas Hold’em. Tetapi pemain harus mengikuti beberapa peraturan.

1. Ketahui peraturan Texas Hold’em. Cuba fahami semua aspek. Luangkan seberapa banyak masa yang anda perlukan. Main sedikit tangan di meja permainan tunai.

2. Ketahui semua kombinasi kad poker. Kedengarannya konyol, tetapi ada banyak pemain yang tidak tahu tangan mana yang lebih kuat. Buat sehelai kertas dengan kombinasi poker mengikut urutan cincin. Gunakan helaian ini. Sekiranya semua pemain menggunakan kertas yang tenang seperti itu, jumlah pertaruhan bodoh akan dikurangkan sebanyak 10% dari hari ini.

3. Pelajari satu strategi preflop. Anda boleh menggunakan strategi preflop apa pun dari buku poker. Cari pengarang profesional buku Texas Hold’em, dan gunakan strategi preflop buku ini.

4. Belajar untuk menyelesaikan 5 kombinasi poker teratas untuk setiap tangan. Sebarkan 3 tangan dari dek. Senaraikan 5 kombinasi teratas. Periksa hasilnya. Ulangi sehingga anda melakukannya secara automatik. Lakukan perkara yang sama dengan kad 4 dan 5.

5. Ketahui cara menggunakan peluang pot. Cari artikel dengan penjelasan yang baik mengenai aspek strategi permainan ini.

6. Bayaran terkini untuk melihat kad tambahan. Sekiranya strategi anda meminta anda melipat, lipat tanpa penyesalan.

7. Perhatikan pemain lain bermain permainan mereka. Semasa anda belajar menentukan templat dalam tindakan pemain lain, anda dapat mengubah strategi anda sesuai dengan templat ini. Ini meletakkan anda beberapa wang tambahan di dalam poket anda setiap kali anda bermain poker Texas Hold’em.

Poker bukan permainan strategi. Dengan menggunakan strategi asas, anda mempunyai kelebihan berbanding pemain pemula yang lain. Tetapi jika anda ingin menjadi pemain poker profesional, anda harus bekerja keras. Dan kadangkala melanggar peraturan strategi anda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *